Γιατί να προτιμήσω Led Panel οροφής?

led panel

Ο χωνευτός φωτισμός είναι μοναδικός και προσφέρει οφέλη σε αντίθεση με άλλους τύπους φωτιστικών. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε μερικά από τα προνόμια που προσφέρει ο χωνευτός φωτισμός σε ένα οικιακό περιβάλλον

Τα Panel οροφής ή χωνευτά φωτιστικά Led panel είναι αντικαταστάσεις επένδυσης και λαμπτήρων για παραδοσιακά χωνευτά φωτιστικά. Tα σύγχρονα LED είναι ιδανικά για την ενημέρωση της υπάρχουσας παραδοσιακής ρύθμισης φωτισμού με εσοχή αφαιρώντας τον παλιό λαμπτήρα και την επένδυση και αντικαθιστώντας με μια εκ των υστέρων προσαρμογή LED. Τα panel LED διατίθενται σε μοντέρνα φινιρίσματα και μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του χωνευτού φωτιστικού σας προσθέτοντας έναν καθαρό σχεδιασμό all-in-one. Όχι μόνο θα βελτιώσει την εμφάνιση, αλλά θα αυξήσει την ενεργειακή απόδοση του φωτιστικού εάν χρησιμοποιείτε επί του παρόντος λαμπτήρα πυρακτώσεως, αλογόνου ή CFL. Αυτά τα panel τοποθετούνται πολύ εύκολα, απλώς αφαιρέστε τον παλιό λαμπτήρα και την επένδυση, βιδώστε τον αντάπτορα μεσαίας βάσης του panel LED και, στη συνέχεια, σπρώξτε στη θέση του μέσω ελατηρίων κλιπ ή κλιπ τριβής και είστε έτοιμοι και έτοιμοι να απολαύσετε την εξοικονόμηση κόστους και μακροζωία! Σημείωση, είναι σημαντικό να ελέγξετε εάν το χωνευτό περίβλημα στο οποίο εισέρχεται το LED Retrofit έχει βαθμολογία IC ή όχι και βεβαιωθείτε ότι το panel LED ταιριάζει για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με την ασφάλεια.

Ο χωνευτός φωτισμός έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων από φωτισμό εργασιών, διακοσμητικό φωτισμό και φωτισμό ντους. Τα χωνευτά φωτιστικά έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται στην οροφή και να κάθονται στο ίδιο επίπεδο με την οροφή εξοικονομώντας χώρο αντί να προεξέχουν στον χώρο όπως ένας πολυέλαιος ή ένα χωνευτό φωτιστικό. Η χωνευτή εγκατάσταση στην οροφή ή στον τοίχο βοηθά αυτά τα φώτα να επεκτείνουν οπτικά ένα δωμάτιο, ειδικά σε δωμάτια με χαμηλά ταβάνια. Οι καθαρές γραμμές και ο χαμηλός οπτικός αντίκτυπος αυτών των φωτιστικών συνδυάζονται τέλεια με κομψά, μοντέρνα στυλ και ταιριάζουν τέλεια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ή της επιχείρησης. Τα χωνευτά φωτιστικά συνήθως συνδυάζονται με διακοσμητικά φωτιστικά για να παρέχουν περισσότερο χρήσιμο γενικό φωτισμό από ό,τι πολλά διακοσμητικά φωτιστικά. Τα διακοσμητικά φωτιστικά μπορούν συχνά να παρέχουν εξαιρετικό φωτισμό περιβάλλοντος για να δημιουργήσουν μια διάθεση, ωστόσο η προσθήκη χωνευτών φωτιστικών σε έναν ξεχωριστό διακόπτη θα παρέχει ομοιόμορφο γενικό φωτισμό όταν χρειάζεστε έντονο, χρησιμοποιήσιμο φως. Τα χωνευτά φωτιστικά μπορούν να παρέχουν ομοιόμορφο φωτισμό γενικά φωτίστε μια περιοχή ή έχετε στενές γωνίες δέσμης για να αναδείξετε ένα έργο τέχνης ή οπτική έμφαση μέσα σε ένα δωμάτιο. Είναι ιδανικά για να πλημμυρίσουν ένα δωμάτιο με φως προκειμένου να αναδείξουν μοναδικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά μέσα. Με τις σωστές βαθμολογίες εισόδου νερού, τα χωνευτά φωτιστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους ή πάνω από ντους.

Πλεονεκτήματα

Απλή και κομψή εμφάνιση

– Καθώς τα χωνευτά φώτα κάθονται πάνω από το επίπεδο της οροφής, δεν φαίνεται κανένα κρεμασμένο ή τοποθετημένο εξάρτημα. Ο χωνευτός φωτισμός μπορεί να κάνει τα δωμάτιά σας να φαίνονται πιο ευρύχωρα για αυτόν τον λόγο!

Στρατηγικός φωτισμός –

Τα χωνευτά φώτα προσφέρουν συγκεντρωμένο φως σε μικρή ακτίνα. Αυτό κάνει τα χωνευτά φώτα τέλεια για την παροχή στρατηγικού, εστιακού φωτισμού. Για παράδειγμα, τα χωνευτά φώτα δίνουν καθαρό έντονο φως όταν τοποθετούνται ακριβώς πάνω από το γραφείο του γραφείου σας.

Ιδανικά για χαμηλές οροφές

– Όχι πια τα κρεμαστά φωτιστικά για τους ψηλούς φίλους μας! Ίδιο φως σε όλο το δωμάτιο – Τα χωνευτά φώτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για πηγή φωτός για την περίμετρο ενός δωματίου. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι με ένα κεντρικά εγκατεστημένο φωτιστικό, το φως διαχέεται ομοιόμορφα προς τα έξω αλλά μόνο σε μια ορισμένη ακτίνα. Αυτό αφήνει την περίμετρο του δωματίου πιο σκοτεινή από το κέντρο. Τα χωνευτά φώτα είναι η λύση! Τοποθετήστε χωνευτά φώτα γύρω από την περίμετρο του δωματίου για ομοιόμορφη διάχυση φωτός από τοίχο σε τοίχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *